Hemelvaart weekend
Door: Marion en Ruud
Blijf op de hoogte en volg Marion
16 Mei 2007 | Nederland, Dwingeloo
Met hemelvaart weg is de goden verzoeken is mijn ervaring regen is meer regel dan uitzondering. Maar ja, "you never can tell", het weer ziet in ieder geval nu goed uit dus we gaan ervoor.
We hebben nieuwe buren gekregen die het lange weekend willen gebruiken om even lekker de beuk erin te zetten met hun verbouwing, kunnen ze een aantal dagen flink opschieten, en wij zijn van een hoop herrie verlost.
Na Australie werd het wel weer tijd om de camper van stal te halen, we hebben er in ieder geval zin in.
Irene uit Australie heeft vanochtend gebeld en het is nu definitief dat zij naar Nederland komt, eind Juni is zij bij ons te gast. Een aantal dagen blijft ze bij ons om wat van Nederland te bekijken en dan met de camper twee weken wat van Europa zien. Allemaal erg spannend als je 74 jaar jong bent. Maar ja, 'The True Aussie Spirit' zal ik maar zeggen.
Ruud start de camper dus zeg ik maar G'Day for now.
16 Mei 2007 - 14:10
Joop Mul:
G'day. Net na middennacht, hier. Heb, via Skype, zitten kletsen met Gerda van Hoorn, in Loosduinen (waar wij in 1956 mee emigreerden). Moet nu werkelijk naar bed. Er is ons regen beloofd. Dus hopen maar.
Zo blijft het leuk, he? Visite uit Australië!
16 Mei 2007 - 14:13
Joop Mul:
Zo blijft het leuk, he? Visite uit Australië!